Search the library
Pastabijbel: van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite (Kookbijbels, #8)
Pagnier, Roberta ID 000321
- Publisher
- Lannoo
- Year
- 2017
- Edition
- 01
- Collation
- Hardcover - 448 p.
- ISBN
- 9789048836901
- Country / Language
- Dutch; Flemish
- Keywords
- Italië kookboek
No ratings yet Write a review
Let Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.