Search the library

Pastabijbel: van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite (Kookbijbels, #8)
+

Pastabijbel: van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite (Kookbijbels, #8)

Pagnier, Roberta ID 000321


Publisher
Lannoo
Year
2017
Edition
01
Collation
Hardcover - 448 p.
ISBN
9789048836901  
Country / Language
Dutch; Flemish
 
 
 
 
Keywords
Italië  kookboek  
No ratings yet Write a review
Let Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.